dissabte, 17 d’agost del 2013

365 acudits per a culers


Per Julian V.

 

Després d’una llarga pretemporada i partits amistosos, ens trobem a poques hores de tornar a veure les graderies dels estadis plenes a rebentar, l’emoció dels equips, els colors que ens agraden i el xiulet de l’àrbitre donant el tret de sortida a la lliga d’enguany.

Sent sincers, un alt percentatge dels que esteu llegint aquestes línies sou del millor equip del món en aquests moments i creiem que si voleu riure de valent cal que fullegeu 365 acudits per a culers.

Un llibre amè i dinàmic que ens farà riure i rememorar grans moments del Barça i els seus il·lustres jugadors i eterns contrincants.

A càrrec d’Andreu González Castro, podem descobrir perquè en Sergio Ramos s’ha posat a estudiar, la diferencia entre en Bill Clinton i Kaká, els motius de la tristesa d’en Cristiano Ronaldo i la metodologia d’en Mourinho per canviar una bombeta.

Un recull d’acudits, 365 dosis d’humor i rialles per amenitzar les tardes de futbol, enfotre’s del Madrid i consolar-se en les poques punxades que té el millor equip del segle XXI.

Cossetània Edicions ha confiat en aquest projecte tant recomanable a tots aquells barcelonins que embogeixen i senten profundament en el seu cor el sentiment culé.

Un bon regal per a tot culé, un llibre que no cal llegir-lo seguit, al ser divers facilita la seva lectura i el seu gaudir, us oferim un tastet de bona fe.

De ben segur que si cau a les vostres mans no us en resistireu i molt menys si en llegiu algun i esbosseu un bon somriure.

En època de crisi bé val la pena riure i viure l’entreteniment del futbol, un llibre que sembla tret de l’humor d’una tasca o "bareto" de barri passat pel sedàs i el refinament humorístic de l’autor.

Esperem que tant l’autor, com tots aquells amb sang blaugrana puguem gaudir d’una temporada gloriosa, valorant l’equip que tenim, el millor jugador del món, la incorporació d’en Neymar i el nou tècnic il·lusionat amb el projecte.

Des d’aquí també volem recordar a tots els noms que han fet que el Barça avui estigui al lloc on està i no ens oblidem de ningú.

Bona temporada a tots els blaugranes i a cridar molts gols!