dijous, 10 d’abril del 2014

Per Sant Jordi primers amors i una rosa taronja



El color taronja representa l’alegria, la joventut, la calor, l’estiu. És brillant i refrescant.  Per aquest motiu dediquem aquest color als més joves lectors i als seus primers amors.




Per a tots aquells que no heu començat a descobrir el món que s’amaga rere uns títols contundents, una sola paraula en la qual recaurà el pes del volum en si, no desvetllaré gaires secrets, però us asseguro que quan descobriu el significat de Divergent, Insurgent i Lleial, no quedareu indiferents.

La seva escriptura us atraparà, tan se val l’edat que tingueu, si us agrada la bona literatura, les històries complexes però amb fonaments, les vicissituds de l’ésser humà, les aventures i els sentiment profunds, aquesta trilogia us esta esperant. Podreu trovar-la en català editada per Fanbooks i en castellà editada per Molino.


La quinta ola es la primera entrega de una trilogía, donde la humanidad se enfrenta a su extinción. La historia enganchará a las legiones de seguidores de sagas como “Los juegos del hambre” de Suzanne Collins, publicada también por Molino o de novelas como “The Host” de Stephenie Meyer. 

Una novela etiquetada por diversos críticos como juvenil en lo que personalmente difiero, creo que un adulto puede disfrutar mucho de esta historia adictiva y descubrir en ella matices que quizás al público más juvenil se le pueda escapar.

El mundo de Oblivion es una narración donde el amor a primera vista, un amor escrito en las estrellas encontrado en un bar llamado Oblivion y del que Sasha parece no recordar nada claro excepto a la chica de los pantalones rojos. Este hecho marca el inicio de una aventura para sus almas y sus corazones.  

Un correo electrónico hará bajar a la realidad a nuestro protagonista y podrá darse cuenta que el bar y la chica existen aunque sean un amor y una chica un tanto extraño. Una saga que nos presenta Ediciones La Galera. No os perdais sus títulos Oblivion 1 Un cielo tras otro, Oblivion 2 Tormenta de estrellas y Oblivion 3 La vida secreta de Luna



¿No us passa que anant pels carrers de Barcelona cada cop hi ha més hipsters? ¿Us heu adonat com les ulleres de fusta, els bigotets i les camises de quadres es multipliquen a un ritme frenètic?

A Modernet de merda, el manual entendreu el moviment hipster, els seus costums, la seva roba, la seva música, els seus locals i la seva zona predilecta de la Ciutat Comptal. 


Una recomanació de Fanbooks, on la ironia al poder i la reivindicació d’un jovent que té idees clares i objectius fixats.