dilluns, 14 d’abril del 2014

Per Sant Jordi misteri i una rosa negra




El negre és relaciona amb la foscor, el dolor i la tristesa, però també denota poder, misteri i estil, sense oblidar que simbolitza la mort i el dol.



Per aquest mateix motiu us animem a regalar-la amb una bona novel·la negra.


Negre, el color de l’elegància, de l’estil, imprescindible al fons d’armari, un intemporal chic per a la dona, doncs bé, a partir d’aquest moment aquesta definició tant senzilla i alhora sofisticada l’haurem d’aplicar al gènere negre signat per mans delicades i femenines, unes dones brillants que s’expressen de manera sublim en la llengua de casa nostra, unes dones que aconsegueixen copsar el perfil dels més baixos instints criminals amb agilitat i intel·ligència.
Un recull de narrativa breu en mans de tretze dones, Elles també maten són tretze escriptores que desenvolupen de manera concisa i aclaparadora histories negres amb perfils diferents, no totes agafen la mateixa perspectiva al redactar, trobareu intrigues polítiques, trames més psicològiques, amb visió policial, amb un aire de misteri i algunes on l’humor negre és mortal. Llibres del Delicte.


Diu la llegenda que l’home de sorra és aquell esser sobrenatural que visita de nit a les persones mentre dormen i que els guia pels seus somnis, però de la mà dels nostres autors, l’home de sorra es transforma en un personatge cruel, malvat, trastornat, un home que guia pels pitjors malsons de la ment humana.

L’home de sorra és un psicòpata que rapta les seves víctimes en la seva infància i les manté en vida, privats de llum, de sons, de calidesa, els tortura i els enterra vius fins el desenllaç final.

Una història que no passa desapercebuda, deixa un regust terròs a la boca, un cop acabes l’última plana saps que encara queden coses per dir, és una sensació de buidor, com si quelcom s’escapés de les mans del lector i encara manquessin respostes. Amsterdam Llibres.


Para poder saborear un thriller elegante, sutil y sublime, nos tenemos que arrodillar ante el enigmático título El sexto hombre.

Bajo una aura tenebrosa y una niebla de misterio que se espesa página a página empezamos a entrever los entresijos de los hombres poderosos de la época de la Guerra Fría.

En un marco incomparable y con una gran documentación sobre los hechos comprobables de tan deplorable hecho histórico, conocemos a los cinco hombres que integraban “los cinco de Cambridge” pero… ¿Había un sexto hombre entre ellos?

Un thriller con clase, sin tripas ni sangre, que hará las delicias de los amantes del género más oscuro del mundo de las letras.
 


Si vau caure enamorats en la trampa adictiva de la ploma d’en Xavier Bosch amb els seus títols protagonitzats per en Dani Santana, heu de llegir i gaudir la darrera aventura d’aquest titulada Eufòria.

En Dani Santana és un periodista que sempre ens convida a investigar en els teixits més ocults de la societat, en treure a la llum aquelles veritats que han de ser conegudes alhora que ens obre els ulls i la ment a la reflexió. El seu caràcter inquiet i decidit són els ingredients necessaris per construir unes històries agradables, dinàmiques, actuals i profundes.

En un marc on la societat està molt caldejada i sensible amb els temes de mancances en els àmbits socials, aquesta novel·la toca les tecles justes per crear una simfonia de veritat, de claror sobre les ombres i de veritats revelades. Proa.


Qui vol confondre en Montalbano? Per què li donen pistes falses i li engeguen un tret al cotxe?

El joc dels miralls és un veritable laberint en què fins i tot el comissari es perd. Posen una bomba en un dipòsit abandonat, i el rastre porta cap als nous veïns d’en Montalbano, una colla d’okupes carregats d’antecedents penals. Però a la casa del costat també són nous: una simpàtica parella, els Lombardo. Ell viatja molt, i ella, ves per on, acabarà en braços d’en Montalbano. És casual que se li espatlli el cotxe just quan passa ell?

La bellesa de la noia li dificulta la investigació del cas, fins que entre banys de mar i arancini gustosíssims, en Montalbano aconsegueix desembullar aquest joc de miralls en què tot es refl ecteix. La màfia i el tràfic de droga hi tenen ben poc a veure; és la lluita entre el bé i el mal, el costat fosc i més impenetrable de cada un de nosaltres, allò que el portarà a descobrir el culpable. Edicions 62