diumenge, 20 d’abril del 2014

Per Sant Jordi sentiment i una rosa blaugrana



Molts Catalans i molts estrangers tenen sang blaugrana a les seves venes, uns colors que representen les il·lusions de generacions rere generacions, de rivalitats i bons moments en companya d’altres culers, de formar part de la història i de quelcom més que un club.



Per aquest motiu us volem recomanar:


Per rendir un homenatge als nostres colors i a la nostra bandera, a BARÇA. El coratge dels campions, el llibre oficial del Futbol Club Barcelona ofert per Angle Editorial, podrem trobar la darrera etapa de tan insigne club a través d’imatges cèlebres que han donat la volta al món, imatges inèdites i un breu fil conductor amb les claus de l’èxit d’aquest club.


Molt més que un club i molt més que un llibre. Editat alhora en català, castellà i anglès, aquest producte oficial esdevé un imprescindible per a qualsevol culé que declari que el camp Nou és el seu temple i aquest llibre el seu missal.

A Barcelona Blaugrana podem trobar totes les curiositats i anècdotes que no sabem sobre el Barça i Barcelona.

Capítols curtets però plens de documentació i treball d’investigació exhaustiva ens porten a resoldre dubtes que tots hem tingut sobre el Barça i el seu entorn i nous interrogants que ens genera l’autor, en Carles Viñas.

Des de la veu de la joventut i el treball ben fet sembla que estiguis parlant amb un amic o company de feina a l’hora de l’esmorzar, cada anècdota que explica esdevé tresor i motiu de presumir a la mitja part del proper partit. Angle.


Sent sincers, un alt percentatge dels que esteu llegint aquestes línies sou del millor equip del món i si voleu riure de valent cal que fullegeu 365 acudits per a culers.
Un llibre amè i dinàmic que ens farà riure i rememorar grans moments del Barça i els seus il·lustres jugadors i eterns contrincants.

A càrrec d’Andreu González Castro, podem descobrir perquè en Sergio Ramos s’ha posat a estudiar, la diferencia entre en Bill Clinton i Kaká, els motius de la tristesa d’en Cristiano Ronaldo i la metodologia d’en Mourinho per canviar una bombeta.

Un recull d’acudits, 365 dosis d’humor i rialles per amenitzar les tardes de futbol, enfotre’s del Madrid i consolar-se en les poques punxades que té el millor equip del segle XXI.

Cossetània Edicions ha confiat en aquest projecte tant recomanable a tots aquells barcelonins que embogeixen i senten profundament en el seu cor el sentiment culé.


Messi, és un retrat convincent que va al cor del misteri i del geni, Leo Messi. La carrera de Leo Messi ha estat d'ascens estel·lar i no mostra signes de desacceleració. Nascut a Rosario, l'Argentina, el 1987 va començar a jugar a futbol de molt jove. Els seus registres són excepcionals i és sense cap mena de dubte un dels millors jugadors de tots els temps.

Però quin és el camí que l'ha portat fins aquí? Esforç, sacrificis, llàgrimes, renuncies i la força d'una mare que sempre va creure en ell.

Un anàlisi emocional 100% del fenomen Messi de la mà de Columna edicions.