dissabte, 26 de juliol del 2014

Princeses d'or



Per Galatea B.


¿Recordeu quan érem petites i somiàvem amb grans casoris? El príncep blau, el vestit més preciós i el més saborós dels pastissos eren vius a l’imaginari de totes les  nenes d’arreu del món. 

Doncs bé, a Princeses d’Or descobrim com tres de les princeses Disney per excel·lència s’imaginen i planifiquen tan esperat moment!

La Ventafocs és de les més exigents, tot ha de ser perfecte i porta de corcoll a la seva ajudant de cambra escollint vestits, flors i fent la llista de convidats i si molt l’atabaleu també es descararà amb la seva fada protectora per tal d’obtenir l’enllaç que semblen entendre a la perfecció els seus amics ratolins.

L’Ariel és una mica més somiatruites, ella vol un casori amb el príncep Éric però sense que ell hi sigui doncs habita a terra ferma. Sort dels seus amics Flounder i Sebastià que li muntaran la festa ideal tot i que el nuvi mai se n’adoni que s’ha casat!

Per acabar tenim a l’Aurora, la més senzilla i realista que somia amb el cavaller agenollat amb un bon anell. A ella la cerimònia en si li és més igual, ella vol ser feliç i viure l’amor. Encara ha de ser ell que li regala una diadema de flors per tal de fer el dia el més rodó possible.

Gràcies a la col·lecció de Mini contes que ens ofereix Estrella Polar els grans podem gaudir d’uns contes ben curiosos semblant a escenes inèdites dels contes i els menuts poden començar a crear la seva pròpia biblioteca amb uns llibres àgils, atractius i ben distrets!

Si teniu nanos no ho dubteu i si teniu viu al vostre infant interior, feu-li un regal!

I ja que estem a l'estiu res millor que una refrescant canço al mar!