dimarts, 23 de setembre del 2014

Àliens



Una gran novetat literària per oferir als joves de la casa i animar-los la tornada als estudis és Àliens, una aposta jove, fresca, innovadora ambientada en un context que els pot esdevenir molt empàtica.

De la mà de l’autor, en Damià Alou, els joves veuran com l’adolescència pot ser una època tèrbola i summament confusa però que pot ser pitjor o millor segons els ulls que ho miren. 

La historia ens situa a les Illes Balears a les acaballes de la vida de Franco, un temps d’incertesa i convulsió que podria ser l’adolescència de la democràcia en que la societat no sap encara en qui pot confiar i qui són els amics de veritat.

Els nostres amics protagonistes s’identifiquen amb el que ara podríem anomenar “nerds” i comparteixen una gran afició: els alienígenes i allò paranormal! 

Pareu les vostres ments i gaudiu d’una lectura que farà les delícies de tots els públics.

Si aneu a l’encontre d’aquests amics us avisem que heu de disposar d’unes quantes hores doncs la trama és tan interessant, entretinguda i absorbent que és impossible tancar-lo fins conèixer el desenllaç de l’aventura.

Els protagonistes es veuran embolcallats en un crim absolutament absurd que posarà a prova els seus lligams, la lleialtat i els obligarà a madurar i fer-se grans de cop.

Sé que no us estem desvetllant massa sobre la trama i és ben bé perquè ens ha agradat tant a tot l’equip que pensem que és una joia que s’ha de gaudir. Us podem llençar unes quantes preguntes com: Tindrà vinculació amb aspectes sobrenaturals? Qui és la víctima del crim? Qui n’és l’executor? Quines conseqüències pot arribar a tenir? Podran fer un pacte i sortir il·lesos de l’assumpte? 

Totes les respostes estan al vostre abast gràcies a l’aposta encertada de Fanbooks, el segell juvenil per excel·lència que respecta al públic juvenil oferint-lo un ventall de possibilitats molt complert i uns grans autors que escriuen amb consciència del públic al qual s’adrecen.

Nosaltres ja som grandets i ens ha encantat i només ens queda saber si Àliens som nosaltres o ells? Qui ho determina? Suposem que segons els ulls que ho mirin i la subjectivitat que ho narri. 

Com ens veuen els Àliens a nosaltres? 

Vinga va, sigueu ben humans i caieu a la temptació d’una bona lectura! No us en penedireu pas!