diumenge, 14 de desembre del 2014

FROZEN. La guia essencial

Aquests Nadals de ben segur que hi haurà molts nens i nenes que es decidiran per productes comercials en les peticions al Pare Nöel, el Caga Tió o a la carta als Reis d’Orient. 

Des de La Petita Llibreria i com a mestres apostem fort per productes de la sèrie Violetta, dels Minions, la Peppa la Porca i segur que per els aclamats productes de la pel·lícula Frozen.

Des d’aquí volem expressar que lògicament els nens son nens i demanen allò que més els crida l’atenció però gairebé tot es pot convertir en cultura i un inici a la afició per les lletres.

En aquest cas existeix La Guia Essencial de Frozen on podem aprofitar la gran acceptació que ha tingut per tal que els menuts de la casa trobin sota l’arbre de nadal un llibre.

En aquest volum podran trobar el bo i millor de la producció, detalls dels protagonistes, dels escenaris, frases de la pel·lícula, anècdotes i cosetes que potser s’escapen a la pantalla.

Experimenteu amb els menuts la màgia de la pel·lícula de Disney amb aquesta guia essencial. Exploreu Arendelle amb l’Anna i l’Elsa, sense oblidar-nos d’en Kristoff i el seu ren Sven i del màgic ninot de neu Olaf. 

Gracies a Estrella Polar podem oferir literatura de qualitat alhora que un producte que els agrada i l’objectiu clar és formar el gust lector i l’hàbit de la lectura entre els més joves de la casa. És un ritual plaent que no poden perdre. 

Recordeu:

“Només un acte d’amor pot desfer un cor de glaç”

Una gran història amb un gran rerefons que ens colpirà a tots, grans i petits, perquè no gaudir junts de la lectura?

Nosaltres us hi convidem!