dilluns, 16 de març del 2015

OLE TU !!!



Per Julian V.

 

Avui us presentem un llibre “catxondo”, fresc i despreocupat, però alhora ple de veritats com a punys que com a catalans hauríem de revisar o si més no, riure una bona estona.

Amb Ole tu!!! descobrim Els millors nyaps urbanístics catalans, realment és per treure’s el barret les aberracions que hi surten: passos de vianants que acaben a una paret, voreres a les que no t’hi cap ni el peu, bancs per descansar que et castiguen a menjar sorra o a estar al bell mig d’una pista de petanca... ai, allò que dèiem Ole tu!!! al que va tenir la brillant idea!

Aprofitant el boom de seguidors de l’APM?, en Peyu o la seva cara visible es dedica a anar pels racons de Catalunya a buscar les grans aberracions i a veure on l’han feta més grossa però ens adonem que hi ha errades urbanístiques, de senyalització i obres absurdes per allà on passa.

No us penseu que ell és un generador d’errors sinó que hi ha una gran feina de documentació i molts quilòmetres a l’esquena per tal de poder tenir entre les mans un llibre tan xulo com aquest.

Ple de fotos, lletres de colors per emfatitzar i un munt d’anècdotes ens mostren una Catalunya desconeguda i errada.


I no us penseu que la comunitat d’Ajuntaments o de membres del govern hi estan en desacord, més al contrari, el propi Santi Vila que és el conseller de territori i sostenibilitat és l’encarregat d’un pròleg sense precedents. Val la pena llegir-lo!

Acompanyats per Ara Llibres veureu la ciutat d’una altre manera i el vostre ull crític s’accentuarà, us asseguro que la vostra propera passejada per la vostra zona descobrireu alguna aberració que també podria estar al llibre! 

Però bé, sense errors no hi ha aprenentatge i errar és d’humans... l’únic que podem fer és prendre’ns-ho bé!

Apa, a riure catalans i catalanes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada