dissabte, 18 d’abril del 2015

Tu, i només tu



Per Àngela Sánchez Vicente


Després d’Aquell instant de felicitat, el segell labutxaca torna a pensar en els joves amants de les novel·les d’en Federico Moccia i les reedita en un format còmode, atractiu i sobretot més assequible econòmicament parlant, però si voleu l’edició en format tapa dura el trobareu a Columna.

A la primera part de l’aventura recordeu que mentre en Nicco es tortura per l’Alessia i els motius de la seva ruptura, en Gio només se les empesca per dur-lo a tots els clubs que coneix, a presentar-li noies, a fer-lo tastar els millors còctels de cada garito on paren sense saber que els seus destins es creuaran ben aviat amb dues noies ben especials.

Poc a poc en Nicco surt de si mateix i com en Gio mateix reconeix torna a ser ell i torna  a dirigir les rendes de la seva vida sense carregar amb el pes del desamor. 

Una tarda de confessions, d’aquelles que ni es planegen, quan són més ells que mai coneixen a dues turistes nord-americanes que els deixaran bocabadats fins el punt d’enamorar-se bojament. 

Dins d’aquest quartet veiem com poc a poc en Gio perd protagonisme i ens centrem en el Nicco i la seva nova... Parella? 

A Tu i només tu recorrerem Espanya de la mà d’en Nicco i en Gio en busca de la Maria i la certesa d’un amor correspost que no pot quedar en l’oblit. Ell s’aferra als records dels dies viscuts amb ella i pren a la seva mà aquella pedra en forma de cor que ell li va donar ansiant poder dipositar-la de nou en ella.

La trobaran? Podrà l’amor que senten fer que Espanya esdevingui minúscula o serà una recerca amb mil i un obstacles?

Crec que l’autor altament conegut per les seves localitzacions i espais ens fa un regals als lectors situant part d’una gran historia d’amor a Espanya doncs la podem veure a través dels seus ulls i sentir-la a traves del que ell ens transmet a traves d’olors, colors i textures.

És una cloenda a un gran amor al més pur estil Moccia, no cal dir que acaba bé però la manera en que es desenvolupa ens farà creure en l’amor, en la seva força i alhora en la seva fragilitat si no es cuida amb l’atenció que requereix.

Us animeu a buscar a la Maria? Vinga anem amb ells que uns i altres acabarem per trobar-la. Afanyeu-vos no sigui cas que li doni temps de conèixer a un altre noi! 

Si el busqueu en castellà el trobareu a Planeta i a Booket.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada