dijous, 3 de setembre del 2015

TRIVIACAT ciència



Si vàreu gaudir de Triviacat Barcelona de ben segur us agradarà la proposta que tenim per avui sota el nom de Triviacat Ciència. Si, de ciències però explicada de la millor manera i amb aquella flaire de quan érem petits i somiàvem amb perdre’ns de nou pel museu de la ciència, el zoològic, l’aquari o a qualsevol indret on ens sentíem grans científics!

De nou, un autor apassionat en la seva matèria ens regala un llibre espectacular, en Daniel Closa i Autet, amb la seva veu familiar ens fa una sèrie de preguntes que potser sabem però no us amoïneu si no coneixeu la resposta doncs ens explica de manera sintètica, directa i planera allò que desconeixem i ens morim de ganes de descobrir.

Crec que és una oportunitat d’or per aquest retornar d’estiu, per tal de mantenir la ment desperta, podem jugar com si fos el trivial des del sofà o la terrassa i veure quina de les quatre opcions pot ser la correcta i deleitar-nos amb la justificació veraç i assequible a tots i també, sorgeixen moltes sortides que poden ser familiars i gratuïtes on els coneixements, l’entorn i la ciència es barregen a la perfecció.

Quin és l’origen del gintònic? 

Quin és l’element més abundant a l’univers?

Quin és el continent on hi ha més diversitat genètica?

Ara és un insult, però què volia dir la paraula “Imbècil”?

Què és un làser?

Quina és l’anomenada hormona de l’amor?

En quin animal el desenvolupament de les cries té lloc dins del cos del mascle?

Gràcies a Angle Editorial podem ampliar el nostre coneixement i “fardar” de dades científiques atractives i curioses que faran les delícies dels que tenen una curiositat voraç.

Realment és un llibre molt àgil, fresc i dinàmic que ens ofereix una manera d’aprendre mitjançant curiositats que podem anar ampliant i generant noves preguntes.

Què, us animeu a jugar i recordar el nen/a interior que tots tenim dins i encara gaudeix essent arqueòleg, científic, geòleg, matemàtic i un apassionat de la ciència?

Vinga, us el mereixeu! És un llibre interessantíssim i molt entretingut! No el deixeu escapar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada