diumenge, 4 de gener del 2015

Els tres Reis d'Orient




Ara que les festes ja estan començades només ens queda la gran traca final, la festa dels petits per això us oferim la proposta de Els tres Reis d’Orient la darrera aventura d’en Patufet a càrrec de Cossetània edicions.

Amb el propòsit d’apropar el com, el quan i el perquè de les festes de les terres catalanes, el costumari infantil d’en Patufet creix dia a dia  tant en qualitat com en quantitat.

Una guia que els mostra un marc molt complert a nivell gràfic que es complementa a la perfecció amb el text escrit a base de rodolins, un cop més les mans i les ments del Roger Roig i l’Hugo Prades ens mostren com el seu treball en equip s’enriqueix i es desenvolupa d’una manera meravellosa.

Els amics del patufet gaudiran de la recerca de l’estrella d’orient, l’entrega de la carta als patges amb neguit i il·lusió, la cavalcada i els esperats regals.

Un protagonista que transmet allò més essencial de la seva imatgeria però afegeix tocs d’humor i connexions amb altres elements festius com els àpats en família, el pessebre, les nadales, les llums al carrer i els avets que omplen les cases.

Una aposta per la cultura i l’apassionant món de les lletres i la fantasia dels infants.

El Patufet us explicarà com heu d’esperar-los, què heu de fer amb les sabates i la importància de ser agraïts amb els Reis i més ara en uns temps on omplir un sac amb regals costa molt esforç i ingeni. 

Un boníssim regal del qual els Reis ja ens n’han encarregat és aquest llibre on se’ls presenta amb la millor cara, la gentilesa i el compromís de tornar l’any proper.

Què? Heu sigut bons? 

Espereu als Reis amb joia al cor i impregneu-vos de la màgia d’aquests dies!