dissabte, 7 de febrer del 2015

Perdona però vull casar-me amb tu



Per Àngela Sánchez Vicente


Ja coneixem a la Nikki i a l’Alex a través de la novel·la “Perdona si et dic amor” en la que el seu amor tot just despertava quan la ploma romàntica, fresca i actual de l’aclamadíssim Federico Moccia ens mostrava un amor que travessa el cor de la jove Nikki i del no tan jove Alex modificant-los per sempre més.

A la segona part titulada Perdona però vull casar-me amb tu les coses esdevenen molt més series i deixa de ser un idil·li juvenil per tal de convertir-se en un pla de futur i en una relació que es consolida dia rere dia, acció rere acció i paraula rere paraula.

Gràcies a labutxaca i a Columna podem trobar totes les novel·les d’aquest autor italià en un format més econòmic i adequat al públic juvenil al que va adreçat.

Legions de fans, grups a facebook, frases a dojo i imitacions de certs patrons dels llibres són duts a terme pels seguidors de les paraules i les histories de l’autor que ha captivat a adolescents i no tan adolescents.

Només quan una historia té la capacitat de sacsejar-te i fer-te creure en un amor sense fre ni limitacions succeeix el fenomen fan.

Realment els protagonistes tenen una força i un atractiu que esdevé magnètic i enganxa als lectors des de la primera plana fins la darrera en un huracà de sensacions.

El que sap la Nikki per donar el pas és que la mà ferma i sincera del seu xicot no la deixarà anar mai i ell es convenç que tot i el seu fracàs amb l’anell i la seva ex novia que el va deixar totalment desnonat no li passarà amb la jove i intrèpida Nikki i tot l’entorn que l’omple de la joventut que l’embolcalla mostrant-li un nou punt de vista vital.

Ella l’ha fet creure en l’amor de veritat i tot i les pors de l’Alex per no malmetre la innocència de la jove s’adona que li dóna mil voltes rere una cara d’àngel que no pot ser més bella.

¿Acabarem amb casori? Com ho viuran les holes? I els amic d’ell? 

De ben segur se les empescaran per tenir allò que volen i com volen. Només cal somiar amb tota la teva força i ganes allò que desitges i de ben segur s’acomplirà.

Jo he apostat pel somni d’aquest parell i no me’n penedeixo... i vosaltres? El deixareu escapar? 

Aneu vestint-vos de gala que anem de casori!