diumenge, 26 d’abril del 2015

Tinc ganes de tu



Per Àngela Sánchez Vicente


Ahir us presentàvem A tres metres sobre el cel i avui venim amb la seva continuació sota el nom de Tinc ganes de tu.

Aquest és el llibre culpable de que milions de lectors reprodueixin una escena del llibre i pengin al Ponte Milvio cadenats amb els seus noms. Són els cadenats de l'amor, un meravellós exemple de com la realitat imita la ficció. 

En aquesta segona part veiem con l’Step torna a Roma després de dos anys a Nova York i s’adona que ha de retornar a la seva vida: nous amics, nova feina, nous objectius i potser un nou amor encara que el seu cor bategui sense voler per la Babi.

La Gin es creuarà en el seu camí i és la seva versió femenina, rebel, insolent, desafiant, amb poc futur, mal educada i el pitjor és que treu a relluir la pitjor part de l’Step retornant-lo a la imatge que teníem d’ell a l’inici de la primera entrega.

Tot el seu món s’aturarà en un segon quan vegi a la Bebi baixant d’un cotxe i les guàrdies a la porta de la seva casa es tornin un nou costum per ell no sabent si realment la vol trobar i parlar amb ella o si és millor deixar-ho així tal i com està.

Arriba el moment de triar entre un amor que et duu al present o un amor que et té a tres metres sobre el cel però al passat i al teu imaginari.

L’encontre el troba amb ganes de ser la seva millor versió d’ell mateix i es debatrà entre la Gin i el fantasma de la Bavi mentre buscarà justícia per la mort del seu amic.

Tot això només pot sortir d’una ment romàntica, activa, fresca i juvenil com la d’en Federico Moccia i a l’aposta de labutxaca per les novel·les de l’autor en un format més juvenil, però si la voleu en un format clàssic la trobareu a Columna.



Com acabarà la darrera carrera en memòria del seu millor amic i germà? Podrà el seu cor enamorar-se de nou? Podrà perdonar els errors dels seus pares?

Agafeu la moto o poseu-vos a caminar cap a les llibreries i compreu un exemplar d’aquesta historia amb majúscules i, si voleu, també podeu fer una ullada a la pel·lícula per tal d’obrir el debat sobre quina versió és millor!

Amb quina d’elles es quedarà?

Esperem que, tal i com va prometre l’autor, en un futur breu hi hagi una tercera entrega per acabar de tancar la trama de la família de la Bavi en que els pares estan travessant una infidelitat i la seva germana està embarassada i no sabem de qui.

Què els depararà el futur?

Una novel·la que a alta velocitat se us clavarà al cor!