dimarts, 7 de juliol del 2015

No són contes, és la vida!



Us ve de gust una bona dosi de Relats d’ecologia emocional? Si la vostra resposta ha estat afirmativa us heu de rendir a No són contes, és la vida! 

En aquest recull de contes plens de reflexions en Jaume Soler i la M. Mercè Conangla ens donen una bona lliçó de vida alhora que ens analitzen profundament en la manera com funcionem com a individus i com a essers socials.

La seva curiositat i ganes d’aprendre els mou a viatjar pel món impartint conferències i formant professionals, a més de col·laborar amb nombrosos mitjans de comunicació i diverses universitats i queda palès en aquesta obra doncs realment cada conte és immillorable i et deixa aquell gust a la boca i el murmuri al cap per poder millorar i esdevenir millors.

Des que el món és món que l’home s’ha fet les preguntes essencials: d’on sóc? D’on vinc? Cap a on vaig? Qui sóc? Quin sentit té la meva vida? Perquè em relaciono amb segons qui i amb d’altres no? Som éssers socials? És entre humans que ens humanitzem?

Per mitjà dels contes que ens regalen gràcies a l’aposta cartera d’Angle editorial ens coneixerem millor i és indiferent que el lector tingui vint anys, seixanta o vuitanta... en el fons, si fóssim sincers, tots tenim les mateixes inquietuds, les mateixes pors i angoixes vitals.

Quan va caure a les meves mans vaig pensar en un altre llibre que et vol solucionar la vida seguint uns determinats passos però el millor que té és que és l’antítesi a aquells manuals plens de naftalina. Són contes, tu els interpretes i lògicament també els acabes d’omplir de sentit i els contextualitzes a la teva vida. 

És impossible no veure-s’hi emmirallat i no quedar-se amb la remor de fons i l’ànim de canviar.

Sabem que canviar és difícil però és un gran propòsit de cara l’estiu. Coneixem-nos, sense vergonyes, despullem les nostres inquietuds i millorem el que som!

Si tots decidim donar la nostra millor faceta tot el nostre entorn se n’enriquirà!

A més si voleu gaudir-lo a nivells estratosfèrics feu com hem provat nosaltres abans de ressenyar-lo. L’hem llegit uns quants i hem fet una posada en comú, sembla mentida com cadascú s’ha dibuixat a ell mateix i ha extret conclusions en que s’hi entreveu la seva pròpia vida! 

No us penedireu d’aquesta lectura, és més estem segurs que la recomanareu!