divendres, 23 d’octubre del 2015

Frozen. Caixa metàl·lica





Avui he gaudit com una criatura, sempre s’ha dit que les pel·lícules Disney y tot el seu màrqueting és només per als més menuts, doncs bé, de menuda ja fa molt de temps que no en tinc res, però la pel·lícula de Frozen em va encantar.

Així que quan m’he trobat davant d’una caixa metàl·lica plena de sorpreses ha sigut com recordar quan de petita i et despertaves el mati de Reis, us imagineu la cara d’un vailet intentant descobrir que hi ha a dins?

Estrella Polar engega motors i ha preparat una caixa bonica on trobareu un conte amb la historia de les dues germanes, un conte per pintar, un llibre d’activitats amb més de vint activitats gelades, cinquanta adhesius, un pòster doble on el de a part de darrera és per pintar i tres retoladors perquè en quant una criatura obri l’arca del tresor ja pugui jugar.

Un regal digne per a nens i nenes d’uns cinc a set anys, pels més petits sempre i quan els pares els motivin, els expliquin el conte i els ajudin a pintar.

Un complement ideal a “Frozen. La guia essencial” amb la que ja ens varen delectar els nostres amics d’Estrella Polar.

Dona gust descobrir com els llibres poden arribar a les mans dels més petits d’una forma divertida, amena i alhora didàctica, no es tracta només de llegir el conte i pintar sense sortir-se de la ratlla, també de fer les activitats seguint els números, omplint els buits amb lletres o alguna endevinalla.

¡Aprendre pot ser divertit!

Però per a mi, el més important és que el seu format no és gens avorrit i convida molt a que els pares, avis o germans grans juguin amb els més menuts i gaudeixin amb ells d’una estona de qualitat.

La idea de la capsa metàl·lica també és un encert, ja que un cop el conte és a la prestatgeria, les enganxines als llocs més insospitats, el pòster a la paret i la resta desat a l’habitació, aquesta serveix per a guardar secrets i tresors, llaminadures, colors o el que la imaginació del seu propietari pugui descobrir, o simplement com a decoració en un racó de l’habitació.

Si hagués de posar-hi una pega, més que res per no dir que és un lot molt ben pensat, seria canviar els retoladors per ceres de colors, ja que al pintar no traspassa i el pòster no es fa malbé i sempre es pot esborrar aquell raconet on la línia no estava prou marcada, i potser que l’estètica sembla més per nenes que per a nens.

Gaudiu amb l’Anna, l’Elsa, en Kristoff, l’Olaf i l’Sven.