dissabte, 2 d’abril del 2016

Superfoods



Per Àngela Sánchez Vicente


Som el que mengem i és una realitat, voleu aprendre a menjar d’una manera més organitzada, saborosa i beneficiosa per el vostre cos?

A Superfoods, la Carla Zaplana ens introdueix al món dels superfoods i ens ajuda a identificar-los i classificar-los alhora que ens proposa unes receptes atractives, senzilles i rapides d’elaborar que ens ompliran de vitalitat i despertaran les nostres papil·les gustatives.

Perquè seguim menjant tan malament al segle XXI? Crec que amb les Receptes i aliments del futur per viure millor avui podrem reeducar la nostra concepció de l’alimentació i aprofitarem les propietats dels aliments per guarir-nos i fer-nos sentir molt millor.

En si un súper aliment és aquell que és beneficiós per el nostre organisme, augmenta la nostra energia, reequilibren el nostre organisme, ens ajuden a depurar les toxines del cos i alhora que ens millores la qualitat de vida del present ens allarguen l’esperança de vida i la qualitat d’aquesta.

Amb els quaranta aliments que ens explica la Carla ja tenim una base per adaptar la nostra dieta quotidiana a una nova concepció de la cuina.

De la mà de Cossetània tenim una nova eina per fer de la cuina una farmaciola preventiva de moltes dolències quotidianes.

Qui es vol sentir millor?

Vinga va, cap a les llibreries! I recordeu també llegir el seu èxit “Sucs verds” dels que ja ens hem fet addictes! Funcionen!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada