Pàgines

dijous, 21 de juliol del 2016

Excursions amb nens per l’Alt Ter



Cossetània Edicions  escalfa els motors de cara l’estiu i ens proposa una col·lecció excel·lent on les activitats a l’aire lliure en família són una eina didàctica i pedagògica on tant pares com menuts poden gaudir de la natura i de temps de qualitat en família. Esteu preparats per endinsar-vos en unes excursions amb nens des d’una àrea de pícnic?
Aquesta col·lecció ja compta amb títols com: “Excursions amb nens pel Camp de Tarragona”, “Excursions amb nens per les Terres de l'Ebre”, “Excursions amb nens per la Catalunya Central”, “Excursions amb nens per la Costa Brava i les comarques d’interior de Girona i el darrer d’ells i el que ens ocupa avui és Excursions amb nens per l’Alt Ter, unes guies molt pràctiques, ben estructurades, fàcils i entenedores a un preu irresistible.
En aquest recull trobareu 12 itineraris per Osona i el Ripollès per fer a peu o en bicicleta, assequible per a totes les condicions físiques i edats.
Amb aquesta guia podreu visitar el gorg embruixat de Malatosca seguint l’antiga ruta del ferro i el carbó, anar a la recerca dels follets al bosc encantat del Sitjar, seguir els passos dels romans a la Via Annia, pujar fins a l’ermita de Sant Antoni per gaudir de les panoràmiques sobre la vall de Camprodon, rastrejar els animalons als prats que porten cap al Puigmal o seure a la cadira des d’on el general carlí Josep Galceran observava les seves tropes (i les de l’enemic) a la vall de Merlès.

Una guia molt màgica per gaudir d’unes bones vacances amb la família.

Totes les rutes tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d’on emprendre l’aventura o refer forces, amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d’accedir-hi o els telèfons de contacte.
Barbara Vastenavond i en Rafael Servent Arracó són els autors d’aquesta brillant col·lecció, on es promou la vida amb família i la descoberta de la natura amb els més menuts de la casa.
Cada excursió està dividida per Què hi trobareu, Com arribar-hi, L’excursió, Què hi trobareu al destí i En marxa.
Una eina que no esta restringida a les famílies, les escoles poden prendre nota d’aquestes propostes saludables on els menuts poden gaudir d’un dia de lleure i aprendre coses noves.
M’he quedat amb ganes de fer-ne més d’una, vull descobrir per mi mateixa la Font dels Molins i la Font de l’Arç
Qui a dit que la nostra terra és només urbanita, sempre hi ha algun racó per descobrir, un moment de pau entre la natura i uns ulls com a plats en la cara del menuts al descobrir petits tresors amagats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada