divendres, 12 de febrer del 2016

Zootròpolis



Avui, arriba a les cartelleres la darrera creació de la factoria Disney, Zootròpolis, una pel·lícula amb cor i intel·ligència on rere metàfores animades els més petits descobriran el seu eix vertebral, la tolerància.


A nosaltres el que ens ha agradat més és l’aposta de Estrella Polar per fer gaudir als més menuts amb el conte, el llibre d’enganxines i per pintar.


Els menuts podran pintar i divertir-se amb els personatges de la nova pel·lícula de Disney, unes eines lúdiques i didàctiques que engrescaran als petits i que de ben segur faran unes tardes divertides a casa juntament amb els adults que els poden ajudar i jugar amb ells. 

De cara als primers lectors trobem el conte Zootròpolis en un format còmode per a les seves manetes, les il·lustracions són molt acolorides i els animals actuen com persones, cosa que sempre els agrada. Aquest conte el poden llegir ells solets o de ben segur que els pares, avis o fins i tot els germans grans els hi explicaran el conte abans d’anar a dormir.

Magicolors Disney els ofereix 128 pàgines d’il·lustracions increïbles per pintar com els hi agradi més. Creant així els seus propis personatges i transformant la historia amb la seva imaginació.

Al món de Zootopia, els humans no hi van existir mai. Mamífers de totes les classes i mides conviuen en una moderna metròpoli on fins i tot enemics naturals com un conill i una guineu poden arribar a ser amics.


Com poden conviure en la mateixa ciutat els grans elefants amb els minúsculs ratolins? O les guineus més múrries amb els conills més indefensos? Tot és possible a Zootopia. Descobreix com seria el món animal si els humans no haguessin existit amb aquest llibre d’activitats amb adhesius reutilitzables.

El llibre d'adhesius està molt ben pensat, el fet de que els adhesius es puguin reutilitzar fa que el llibre en si vagi més enllà, no ens enganyem, tots acabareu plens d'adhesius, fins i tot el nino preferit dels menuts tindrà la seva pròpia enganxina. 

No deixeu escapar la oportunitat de gaudir una estona amb els menuts, d'ensenyar-los la importància de la tolerància i el fet que ser diferents no és res dolent. 

Si una conilleta espavilada com la Juddy pot tenir la valentia de ser policia i en  Nick, una guineu estafadora pot canviar i ajudar-la contra el crim, què no podran fer ells en els seus somnis? 

Com diu el conte, no importa quin tipus d'animal siguis, el canvi comença en cada un d'ells. Així, encara que n'hi hagi algun de dolent, el bé sempre pot guanyar.

Els menuts són el futur de la nostra societat i aquesta ja està prou malmesa, pot ser una mica d'il·lusió, esperança i superació mentre juguen i s'ho passen bé marqui una diferencia.