dimecres, 24 d’agost del 2016

Les ales d'Ícar



Per Àngela Sánchez Vicente


Fa molt poquet que us presentaven “ Sense ales”, l’inici de la Trilogia L’Esfera i no podem esperar més per compartir les nostres idees sobre la segona part anomenada Les ales d’Icar.

De nou, els autors Muriel Villanueva i Roger Coch sota el seu nom Muriel Rogers ens regalen una aventura sense igual.

Arran de la seva descoberta de l’Altra banda motivada per la recerca del seu amic Beo descobrirà un món amb el que no està massa d’acord (o gens) i el seu propòsit serà destruir l’Esfera.

Tothom pensa que ella amb tot el que ha après i el caràcter que té és la persona indicada per acabar amb el poder i fer que la població deixi d’estar sotmesa a normes ridícules i privades de llibertat a la “bombolla” de Niu.

La Kala ha trobat unes ales al soterrani de casa, són un projecte inacabat però creu que amb el seu enginy pot acabar de construir-les i saltar l’Abisme i derrocar d’un cop totes les mentides que li han explicat per tal de captar-la en aquell lloc.

El seu destí no sempre ha estat un camí de roses i ara tampoc trobarà facilitats.

Malferida i esgotada despertarà a una ciutat desmanegada i sense cap mena de control, és un món impensable per a ella però forma part del camí cap a la recerca de la veritat i la venjança cap a l’Esfera.

¿Podrà la nostra amiga aconseguir destronar-la? ¿Com s’ho farà? 

Milers de peripècies se li aniran presentant poc a poc i tornarem a trobar-nos amb un final que ens deixa amb ganes de més i de saber que passarà definitivament en aquesta trilogia.

Aquest cop tindrà aliats que li faran la feina més fàcil.

Gràcies a l’aposta de Columna per aquesta trilogia juvenil estem passant unes vacances molt atractives i amb una proposta molt engrescadora per als joves de casa.

No ho dubteu i aneu a les llibreries a ajudar a la Kala.

No és per ser crítica amb la societat però potser que fem que els teenagers de casa deixin una mica de banda el mòbil i la caça de bestioles per llegir una obra que no els deixarà indiferents.

Un cop llegit la resta de la feina ja la fa el boca – orella.

És una aventura altament addictiva i recomanable.

I si la realitat fos alguna cosa més que el que sempre has conegut?