dimarts, 11 d’abril del 2017

Tercer sense ascensor



Per Àngela Sànchez Vicente


Un cop més, Fanbooks ens ofereix una novel·la juvenil que ve de gust, que respecta al públic al que va adreçat i li ofereix novel·les amb temàtiques atraients que els convida a la lectura.

Amb la novel·la Tercer sense ascensor bussejarem sobre el tema de dels pisos compartits, de l’emancipació, l’amor, l’amistat i la maduresa.

El tercer sense ascensor és lluminós i ampli i les seves habitants esdevenen amigues i confidents, cada una d’elles amb una personalitat molt marcada en la que de ben segur podem veure el reflexe d’una amiga o coneguda. 

La situació central és la festa d’aniversari d’una amiga d’elles però serà un fet anecdòtic vers les relacions amoroses que cada una d’elles viurà dins les parets de tan emblemàtic pis.

Amor, amor romàntic i enganxifós o ruptures que deixen el cor fet miques farà que les quatre companyes esdevinguin gairebé germanes mentre aprenen el significat de la joventut i la vida.

Festes desfasades, disfresses, personatges ben diversos... tots volen un racó a la casa dels grans finestrals.

És com si tu també poguessis anar a la festa i seure a veure el partit del barça o anar a la cuina a escoltar converses entre noies.

És com una fotografia, un relat gairebé minut a minut del que passa dins el tercer as la nit dels dubtes.

En un format amable, una lletra que no cansa i narrat amb l’idioma de la joventut és un clar mirall al que són i volen ser.

La ploma de la Lara A. Serodio ens torna a enamorar i estem esperant més novel·les d’ella. És única en el seu camp!

Si voleu esteu convidats! Elles, ells i tots els convidats us esperen!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada