dilluns, 6 de març del 2017

Tinc ganes de tu



Ahir us presentàvem A tres metres sobre el cel i avui venim amb la seva continuació sota el nom de Tinc ganes de tu.

Aquest és el llibre culpable de que milions de lectors reprodueixin una escena del llibre i pengin al Ponte Milvio cadenats amb els seus noms. Són els cadenats de l'amor, un meravellós exemple de com la realitat imita la ficció.

En aquesta segona part veiem con l’Step torna a Roma després de dos anys a Nova York i s’adona que ha de retornar a la seva vida: nous amics, nova feina, nous objectius i potser un nou amor encara que el seu cor bategui sense voler per la Babi.

La Gin es creuarà en el seu camí i és la seva versió femenina, rebel, insolent, desafiant, amb poc futur, mal educada i el pitjor és que treu a relluir la pitjor part de l’Step retornant-lo a la imatge que teníem d’ell a l’inici de la primera entrega.

Tot el seu món s’aturarà en un segon quan vegi a la Babi baixant d’un cotxe i les guàrdies a la porta de la seva casa es tornin un nou costum per ell no sabent si realment la vol trobar i parlar amb ella o si és millor deixar-ho així tal i com està.

Arriba el moment de triar entre un amor que et duu al present o un amor que et té a tres metres sobre el cel però al passat i al teu imaginari.

L’encontre el troba amb ganes de ser la seva millor versió d’ell mateix i es debatrà entre la Gin i el fantasma de la Babi mentre buscarà justícia per la mort del seu amic.

Tot això només pot sortir d’una ment romàntica, activa, fresca i juvenil com la d’en Federico Moccia i a l’aposta de labutxaca per les novel·les de l’autor en un format més juvenil, però si la voleu en un format clàssic la trobareu a Columna.


Com acabarà la darrera carrera en memòria del seu millor amic i germà? Podrà el seu cor enamorar-se de nou? Podrà perdonar els errors dels seus pares?

Agafeu la moto o poseu-vos a caminar cap a les llibreries i compreu un exemplar d’aquesta historia amb majúscules i, si voleu, també podeu fer una ullada a la pel·lícula per tal d’obrir el debat sobre quina versió és millor!

Amb quina d’elles es quedarà?

Esperem que, tal i com va prometre l’autor, en un futur breu hi hagi una tercera entrega per acabar de tancar la trama de la família de la Babi en que els pares estan travessant una infidelitat i la seva germana està embarassada i no sabem de qui.
Millor dit, demà trobareu la ressenya de "Tres vegades tu"

Què els depararà el futur?

Una novel·la que a alta velocitat se us clavarà al cor!



Abrirse a la vida



Por Ángela Sánchez Vicente


Hoy os presentamos una obra esencial en nuestras vidas. 

Muchas veces os ofrecemos lecturas para evadiros o para distraer la mente ante momentos de aburrimiento o simplemente momentos vacíos.

Creo que es importante que esta vez nos empleemos en un libro que nos ayudara a ser más felices sin tanto cuento y conociéndonos un poco más a nosotros mismos.

En Abrirse a la vida su autor nos inicia en cómo detectar esos momentos que desestabilizan nuestra vida y nos ayuda a reprender nuestro camino después del caos. 

Es Una ayuda para los momentos difíciles basada en el mindfulness y la compasión que nos enseña a aceptar de la mejor manera posible aquello que no se puede arreglar ni cambiar y a tomar actitudes positivas y a trabajar en nosotros mismos en casos en que la infelicidad, la ansiedad o el malestar viene de nosotros mismos o de nuestro contexto más inmediato.

A veces nos parece que todo se arreglara por si solo pro con la propuesta de Pedro Moreno nos daremos cuenta sobre como conocer la raíz de nuestro problema nos ayuda a salir de ella y trabajar hacia una visa con sentido.

En la sociedad actual estamos cada vez más estresados o nerviosos y lo peor es que lo aceptamos en lugar de intentar solucionarlo. Realmente hemos de aprender de la filosofía budista para impregnarnos de sus enseñanzas que tan bien nos explica el autor para aprender a conocernos y ser la mejor versión de nosotros mismos y con felicidad.

Gracias a Desclée De Brower y a su colección Anicca podemos ejercitarnos hacia una salida a nuestro estado de caos. Se nota mucho que el autor además de ser un buen profesional y un gran comunicador también ha transitado épocas de oscuridad.

Además desde sus consejos y ejercicios uno se puede ayudar a si mismo y también tenemos herramientas para ayudar a gente de nuestro entorno con unas simples pautas.

Poco a poco veréis como poner en práctica sus principios os aliviara y hará que vuestro día a día sea mejor.

No perdéis nada por probarlo. ¿Os animáis? Os aseguramos que es de los mejores libros sobre este campo.