dissabte, 9 de desembre del 2017

Viu l'esport



Els vostres menuts són esportistes o son més tranquils? Us vull presentar una proposta divertida per aprendre sobre la història de l’esport i que alhora és un joc on els menuts hauran de demostrar i centrar la seva capacitat d’observació.

Viu l’esport és un llibre per aprendre i jugar ideal per a nens i nenes a partir dels sis anys.

Jean-Michel Billioud i Loïc Méhée ens presenten escenes a tot color i a doble plana on hauran de trobar esportistes de tota mena i una mascota molt especial. En aquestes planes destaquen els requadres blancs on hi ha explicacions sobre l’esport en concret o fites històriques, cada una d’elles és introduïda per un personatge que s’ha infiltrat i que hauran de trobar entre una munió d’atletes i seguidors.

Podran gaudir amb esports d’estiu i d’hivern, de pista o aquàtics, però tots ells emmarcats en unes vibrants il·lustracions.

Aprendran sobre la historia dels Jocs Olímpics, sobre atletisme en totes les seves categories com les curses, els salts de llargada i fins i tot el llançament de pes, no ens podríem oblidar de l’esport rei com el futbol i el rugbi.

Si hi ha una piscina, veurem salts de trampolí, partits de waterpolo, natació sincronitzada entre d’altres esports aquàtics.

D’altres esports són recollit a l’interior com la gimnàstica, el sumo, l’esgrima, la boxa o el Karate, que són de caire individual i si volem aprendre sobre esports d’equip tenim el bàsquet, el voleibol i el handbol.

El tennis serà presentat a Roland Garros i el ciclisme al Tour de França, a la neu l’esquí, el patinatge sobre gel, el hoquei i el bobsleigh i no ens podem oblidar d’aquells esports on necessitem d’un company de quatre potes per la doma, el raid i el volteig.

Cossetània Edicions només ens ofereix un petit tastet que podreu ampliar depenent de la curiositat i de l’edat del nen o de la nena, de quin sigui el seu esport preferit i que podreu ampliar amb vídeos sobre els diversos esports o senzillament anat al parc a jugar una estona en família.

Aparqueu el sofà, els videojocs i sortiu a gaudir de l’esport i del joc.