dimecres, 17 de gener del 2018

Pa de llimona amb llavors de rosella



Ufff! Què és pot dir d’una novel·la que t’ha remogut totes les emocions? Com ser imparcial amb una novel·la tan perfecta? Com descriure el que desperta la seva lectura sense desvetllar els secrets que vosaltres mateixos heu de trobar i gaudir a les seves planes?

Difícil és explicar com és la historia que s’amaga a Pa de llimona amb llavors de rosella

Una obra completa, sensible, dolça, vital... És una recepta perfecta d’una escriptora novell.

La ploma de la Cristina Campos ens deleita amb la seva primera novel·la de la qual ja es prepara la pel·lícula i us recomanem de manera molt convençuda la seva lectura.

A la novel·la coneixereu a l’Anna i a la Marina, dues germanes que tot i haver estat molt de temps separades estan unides pel seu passat, pels seus sentiments i el seu cor.

Poden ser molt diferents; de fet, l’Anna pràcticament mai ha sortit de Mallorca mentre la Marina a través de la seva feina a una ONG ha vist gairebé tot el món. 

Tant diferents i tant iguals, elles són el testimoni que el passat és present que vol esdevenir futur i arran de l’herència del molí i el forn de pa que els ha deixat una dona gairebé desconeguda recuperaran de l’oblit velles i belles receptes que las faran viatjar pels seus dolços records.

No tot serà fàcil doncs construir un negoci pot semblar atractiu però mentrestant també hauran de desxifrar enigmes del seu propi passat i fer les paus amb allò que els ha anat passat al seu dia a dia.

Cada dia més properes i més sentimentals ens mostraran el camí per recuperar els anys perduts i podrem veure com on hi ha amor no importa el temps ni la distància.

Són dues noies fortes i decidides que tenen el quadern de la seva vida en blanc. Què hi escriuran?

De la mà de Capital Books podeu degustar aquesta novel·la que ens ha deixat sense paraules. És preciós trobar autors que saben connectar amb les emocions dels lectors.

És de les novel·les que més m’han commogut darrerament, un cant a la vida i a la valentia!

No crec que hi hagi millor pla per aquests dies que gaudir d’un bon pa de llimona amb llavors de rosella acompanyat d’aquesta lectura! Us oblidareu del temps i del món!

Si llegiu les primeres planes ja no podreu escapar! Deixeu-vos encisar i no espereu a la pel·lícula! Heu de gaudir d’ambdós propostes i formats!