diumenge, 4 de febrer del 2018

Miss You



Avui ens acomiadem d’una de les trilogies juvenils més potents de l’any, després de conèixer en Tyler i l’Eden a “Love you” i compartir la seva nova relació familiar i sentimental els vàrem perdre fins que es van retrobar a “Need you” novel·la en la que en Tyler intenta salvar-se abandonant l’Eden amb totes les conseqüències sobre la relació entre ells i el món, però a Miss You aquest parell de cors trencats, dolguts i apassionats es retrobaran.

Estelle Maskame decideix mostrar-nos com els cops del destí poden fer l’impossible, l’Eden ha passat tot l’any a la Universitat a Chicago, ven lluny de tothom, però arriba l’estiu i decideix tornar a casa, a plorat tot el que tenia que plorar i més, ja n li queden llàgrimes sinó un ressentiment i un odi cap en Tyler i la manera en que la va abandonar.

Diuen que de amor a l’odi només hi ha un pas, serà que a l’invers també?

En Tyler s’ha recuperat de tots els problemes que arrossegava i que el varen obligar a allunyar-se, durant tot aquest any a viscut a Portland i tot i saber que l’Eden no el vol ni veure decideix afrontar-ho per mostrar-li que el seu cor sempre ha sigut d’ella, pensa recuperar-la i emportar-se-la a Portland amb ell.

Per descomptat les coses no seran gens fàcils, no només haurà de demostrar moltes coses a l’Eden i reconstruir peça a peça el cor trencat que li va deixar al pit, sinó que a més haurà de lluitar contra aquells que els ataquen per haver-se enamorat sent germanastres, la família i alguns amics seran pedres d’un camí que els costarà transitar tant junts com per separat.

Aquest es el final d’un camí on el cor manarà sobre la raó, on dos joves intentaran fer brillar el seu futur i si en Tyler es surt amb la seva, començar una vida junts i real després de tres anys d’anades i vingudes, de moments màgics i de baixades a l’infern.

Amb una prosa fluida i un llenguatge molt proper a un públic adolescent, l’autora i labutxaca presenten una historia romàntica però complicada, plena de complicacions profundes, sentiments enterbolits i problemes familiars que marcaran el tempo de la narració.

Dos joves que entraran en el món adult de cop i amb premeditació. Una trilogia que arriba al cor i que després de néixer en format wattpad causa sensació entre el públic juvenil i New-adult.

Aquí us deixo les seves primeres últimes planes per que pugueu descobrir si l’amor, l’enyorança i el desig poden fer arribar a perdonar la soledat.