diumenge, 22 d’abril del 2018

Sant Jordi: la rosa i el llibre


Per Ángela Sánchez Vicente


Bona Diada de la literatura a tots! Les bones lletres us esperen al carrer perfumades amb l’olor de les roses fresques i l’essència de les tradicions catalanes i... Qui millor que en Patufet per fer un recorregut per tan destacat dia?


Un nou volum de El Patufet i les tradicions catalanes es suma al millor costumari català dirigit als menuts que podeu trobar avui en dia a les llibreries.

Després dels títols “Sant Jordi i el drac” i “Juga amb la llegenda de Sant Jordi” arriba Sant Jordi: la rosa i el llibre.

Una nova volta de cargol que ens mostra com en Patufet i la seva colla viuen una Diada tan especial per les terres catalanes. 

És una grandíssima introducció a la literatura doncs els mostra els diferents gèneres de llibres que poden trobar, n’hi ha per tots els gustos; el fet de trobar-te amb el teu escriptor o escriptora preferit i demanar-li que et signi el seu llibre alhora que li agraeixes la seva feina, la tradició de la rosa i un llarg etcètera de detalls que no passen inadvertits per als nanos.

Un cop més en Roger Roig i l’Hugo Prades fan una feina excepcional i fins i tot han saltat dins el llibre en una intervenció artística brillant!

No us perdeu aquesta nova entrega que us ofereix Cossetània Edicions i gaudiu de la festa amb coneixement, remenant per les parades i fent-vos amb aquest llibret tan interessant!

Realment són molt visuals, amb un text clar i directe, didàctics, complerts i divertits alhora que ens faciliten la feina del treball de les tradicions, els valors d’aquestes, de la família, els amics i la ciutadania.

Una molt bona aposta!

Que passeu tots molt bona Diada!