dimarts, 11 de juliol del 2017

Excursions amb nens per l’Alt Pirineu i Aran des d’una àrea de pícnic



Per Àngela Sánchez Vicente


Si us vàreu enamorar de la col·lecció Excursions amb nens heu d’estar atents!

La col·lecció ja compta amb títols com: “Excursions amb nens pel Camp de Tarragona”, “Excursions amb nens per les Terres de l'Ebre”, “Excursions amb nens per la Catalunya Central”, “Excursions amb nens per la Costa Brava i les comarques d’interior de Girona, “Excursions amb nens per l’Alt Ter i avui ens mostren Excursions amb nens per l’Alt Pirineu i Aran des d’una àrea de pícnic.

Són unes guies molt pràctiques, ben estructurades, fàcils i entenedores a un preu irresistible. Crec que són indispensables per aquesta època estival en que la família vol gaudir de la seva unió i descobrir més del territori que els envolta.

Al ser localitzacions properes ajuden a la economia i amb l’ajut dels seus autors, la Barbara Vastenavond i en Rafael Servent, podeu saber els millors llocs de pícnic, les millors rutes i el que veureu i com mostrar-ho de forma atractiva pels nanos i pràctica per als adults.

Gràcies a aquesta nova proposta que ens regala Cossetània edicions descobrirem la manera ideal de conèixer l’ermita de sant Quirc de Taüll, el monestir de Santa Maria de Lavaix, L’arborètum dels Planells del Sastró, el parc dels búnquers de Martinet, els estanys de la Pera, el prat del Cadí, la bassa de les Oles pel bosc de la Varicauba i altres itineraris que faran les delícies dels menuts.

Rutes amenes, amb un punt de referencia marcat i amb ajuda de planells i telèfons de contacte per tal d’anar segurs i ben preparats.

Cada excursió està dividida per Què hi trobareu, Com arribar-hi, L’excursió, Què hi trobareu al destí i En marxa.

Una eina que no esta restringida a les famílies, les escoles poden prendre nota d’aquestes propostes saludables on els menuts poden gaudir d’un dia de lleure i aprendre coses noves.

Es desprèn de cada excursió la devoció d’ambdós autors per la seva feina i la seva família i el temps de lleure que li dediquen.

Voleu descobrir la bellesa de Catalunya i la seva historia?

Vinga va! Us en deixem un petit tast!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada